top of page

Om netværket

Vi har lagt vægt på at netværksdelen finder sted under uformelle former, hvor vi spiser sammen. Vores erfaring har vist, at vi kommer mere i dybden og lærer hinanden bedre at kende under en middag. Formen er styret i forhold til, at vi bytter pladser under mødet, men stadig er uformel og hvor der er lagt op til, at man taler om det, der rører sig hos den enkelte konsulent. Vi holder altid fælles sparringsøvelser, hvor deltagerne, som har præsenteret en udfordring, får viden og ideer fra de andre deltagere.

  • Netværket er åbent for alle konsulenter både selvstændige og ansatte - ingen restriktioner for adresse eller branche.

  • Netværket har ingen medlemsgebyr, så man betaler kun for de netværksmøder, som man deltager i.

KonsulentNetværket er stiftet af Jan Rasmussen, Flextech og Inger Nielsen, GMTime. Formålet at at give konsulenter mulighed for at mødes i et uformelt, men aktivt netværk, hvor konsulenter udover kommunegrænserne kan mødes, får udvidet deres netværk af konsulenter, får mulighed for at dele ideer, erfaring, får sparring og feedback.

Vi er det netværk for konsulenter, som du opdager, at du har manglet, når du deltager og oplever værdien af at kende positive mennesker med skarpe kompetencer.

I Konsulentnetværket har vi konsulenter med fra stort set alle brancher. Vi har ikke branche eksklusivitet, så der kan være flere fra samme branche rundt om bordet. Vi lægger stor vægt på, at det ikke er en bestemt alder eller en bestemt branche, der skal være med. Det er for konsulenter der ønsker at udvide deres netværk, spare med konsulentkollegaer og få ny viden med i bagagen. Ja, og så finder vi naturligvis også kunder til hinanden.

bottom of page